Ny publikumsrekord

Kjærligheten til bilen og andre motoriserte doninger sto i sentrum når vi arrangerte Oslo Motor Show.

I år utgjorde teamet og bilene fra suksessfilmen Børning 2 en del av “topplokket” på utstillingen. Og jammen valgte ikke et brudepar å gifte seg her.

Heftigst blant de heftigste
I “power car” avdelingen på Oslo Motor Show kunne publikum se flere av verdens mest sjeldne og påkostede fartsuhyrer. En spesialversjon av McLaren P1 GTR som det bare finnes fire av i verden, og en Maserati MC12. Prisen? Vel, det rekker ikke med fem gjennomsnittlige førstepremier i Lotto.

Filmfest med Børning 2
Oppfølgeren til publikumsfavoritten Børning hadde premiere noen dager før Oslo Motor Show. Og på filmteamets 400 kvadratmeter store stand kunne man treffe viktige rolleinnehavere - enten det nå var snakk om skuespillere eller biler.

Lillegul på standen til Børning 2 på Oslo Motor Show.
På standen til Børning 2 kunne publikum se blant annet Lillegul i virkeligheten. Foto: SF Studios.

Møtte kjærligheten over et bilpanser
Lørdag valgte et motorentusiastisk par, som falt pladask for hverandre under Oslo Motor Show i fjor, å gifte seg i messehallene. Det er første gang at noen har giftet seg på Norges Varemesse. Alle besøkende fikk mulighet til å overvære vielsen, og ryktene vil ha det til at Elvis også meldte sin ankomst.

Bryllup under årets Oslo Motor Show.
Liss Hoel Hårstad og Geir Ørslien møttes på Oslo Motor Show i fjor. I år giftet de seg samme sted, til applaus fra tusenvis av tilskuere og på skikkelig Las Vegas-vis.
 

Nysgjerrig på Oslo Motor Show?
Hold av 27-29. oktober 2017 og besøk vår nettside www.oslomotorshow.no

Skriv ut